На Банско с деца

На Банско с деца

Банско е един широко скроен и модерен град. В него вие ще изкарате една невероятна почивка, изпълнена с многобройни изживявания. Освен с история и архитектура, град Банско се е погрижил и за най малките си туристи. Вашите деца. Много атракции, детски кътове, паркове и образователен туризъм.

Ако търсите

5-звезден, международен детски лагер на планина

в който детето да учи и да се забавлява с всички осигурени удобства и професионална анимация 

Indigo Camps на USB-Travel предлага

5-звезден детски лагер на Боровец!

Не пропускайте възможността да подарите на детето си незабравимо лятно преживяване сред природата!

Повече информация е налична тук!


Пикник в Пирин планина


Пикник в Пирин планина

Ако сте в град Банско с цел да сте с цялото си семейство сред природата... Това е мястото. На 4км. от град Банско има специална поляна  сред разкошната природа на Пирин. Тук вие ще бъдете посрещнати по стар Български обичай с питка и сол. По големите ще опитат и традиционното вино на района, а децата ще се насладят на весели игри и прекрасна храна. Удоволствие ще ви достави и подготвената фолклорна програма, която ще ви пренесе в отминали векове. И цялата тази приказка ще се случи сред полъха на борови гори и румоленето на малки поточета.

  
 »

Меджик център Банско


Меджик център Банско

Една нова магия за децата и техните родители. Край на скуката в късните часове на деня, в сънливите уикенди или в моментите, когато снежните писти нямат възможност да ни радват. Меджик боулинк е нещо ново за града и много атрактивно. Намира се на удобно и подходящо място. Самият Меджик център разполага с  удоволствие за всички възрасти. 10 боулинг писти, 4 билярдни маси, снукър, многообразие от електронни игри, дартс, еърхокей и много други развлечения. 

  
 »

Белица


Белица

Само на 14км. от Банско и  180 километра южно от София, се намира  Паркът за танцуващи мечки  в местността  Андрианов чарк.  Центърът   вече е любимо място на млади и стари. И голяма атракция. Тук животните са на свобода, а вие и децата ви може да станете част от тяхното ежедневие. Обучен персонал и добри ветеринари се грижат за всеобщото спокойствие.  

  
 »

пейнтбол


пейнтбол

пейнтбола е:  най-бързо развиващият се отборен екстремен спорт в света, 3-тият по популярност екстремен спорт в света по-популярен от ръгби, маунтиин баик и сноуборд. Спорт за големи и малки. Стига само съотборниците да са в една възрастова граница. Практикува се със специална екипировка и на различни терени. По често това са гористи месности или заградени площи, разполагащи в себе си изкуственни места за криене и предпазване. 

  
 »

Alpha SPA and Pool


Alpha SPA and Pool

Разположен е на 200 м. от центъра на гр. Добринище, на 6 км. от Банско.  Освен големия  плувен басейн  комплексът предлага радости и за най-малките гости на плажа – малък басейн с топла минерална вода. Напълно безопасният  детски басейн, където малчуганите плуват на воля, е едно истинско забавление на децата и спокойствие за родителите. Плувният комплекс се захранва от собствен минерален водоизточник. Предлага много релакс, слънце и веселие.  Съчетава в себе си близостта до природата,   2 басейна  с приятна за плуване и релаксация  минерална вода, атрактивни открити барове – в басейна и с изглед към басейна, уютен ресторант и безопасен детски кът с малък детски басейн.

  
 »

"Русалиите"


"Русалиите"

" Русалите" е конна база находяща се на около 2км. от село Бачево - Банско. Базата е един малък земен рай събрал в себе си природа, спорт и страхотни емоции. Подходяща е за всички възрастови граници. Тук има 15чистокръвни коня, които може да пояздите, а и няма такова нещо, което   да замени удоволствието от  езда  в планинска местност.  Манежът на базата е затревен и заграден плац от 8 декара, на който се провеждат уроци, както за начинаещи  ездачи, така и за напреднали. Всичко това става възможно с помоща на добре обучени инструктори. В " Русалите" може да се насладите на занимателни игри по ваша поръчка, като:  стрелба с лък,   стрелба с ловно оръжие,   пейтнбол. Оситуряват се преходи и пикници по желание.  Тук има и    мини резерват от диви животни, фазани, пауни, токачки.  От вас присъствие, а от база " Русалите" - незабравими спомени.

  
 »

Ски Мания


Ски Мания

Банско ще ви предложи невероятни писти. Фирмите, които тук се занимават с тази дейност ще се погрижат нищо да не ви липсва. От екипировката до вашият личен инструктор. Без никакво значение е дали сте опитен или начинаещ скьор. Няма ограничение за възраст. Предлага се ски и сноуборд училище със индивидуално и групово обучение.  Независимо от Вашите възможности и стандарти гарантираме, че ще подобрите уменията си. Гарантираме също така, че ще преживеете незабравими моменти!

  
 »

Детски площадки в Банско


Детски площадки в Банско

Като всеки град, и Банско в това число разполага със детски площадки. Това не е откритие, но интересното е че управниците на град Банско   продължават с тази инициатива и града освен с механи, хотели и ресторанти, може да се похвали с паркове и детски площадки, където и най - малките хора ( децата) ще могат да се насладят на един приятен престой. Града се е погрижил и продължава да се грижи, за комфорта на всички възрасти, а удоволствия ще има определено за всички. 

  
 »